RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Реакція Порошенка на підсумки Brexit викликала ажіотаж у путінців

Реакція президента України Петра Порошенка на підсумки референдуму у Великій Британії, де здобули перемогу прихильники виходу країни з Євросоюзу, викликала ажіотаж у прихiльникiв політики президента РФ Володимира Путіна.

Про підсумки Brexit Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вірю, що, незважаючи на результати референдуму, Велика Британія залишається в об'єднаній Європі та буде захищати спільні європейські цінності", — зазначив президент.

На його думку, ЄС повинен знайти шлях до сердець євроскептиків, щоб не дати жодного шансу опонентам європейського інтеграційного проекту та їхнім щедрим спонсорам".

"Розраховую, що санкції проти Росії як країни-агресора будуть продовжені", — додав Порошенко.

Його слова активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де була опублікована новина під заголовком "Порошенко примудрився назвати Росію агресором у коментарі про Brexit".

"Якщо щось незрозуміло — шукай руку Путіна. Або виражай надію на продовження санкцій", "Знову Путін паскудить в їхні шаровари! Сволота!", "Порошенко від пияцтва стає все більше схожим на Сі Цзіньпіня... На превеликий жаль, для хохлів — тільки зовні", "Ну, можна цю фразу взагалі скрізь вставляти, наприклад: "Люба, подай склянку! Розраховую, що санкції проти Росії як країни-агресора будуть продовжені", "Забули йому зробити перезавантаження... Накотити оновлення...", "Як це він без згадки Путіна обійшовся...", "І коли тільки оцей-от паця протверезіє", — пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прихильники політики президента РФ Володимира Путіна з радiстю зустріли перемогу прихильників виходу Великої Британії з Євросоюзу на референдумі.