RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Росію сколихнула новина про втечу відомого пропутінського режисера

Популярний російський блогер Ілля Варламов прокоментував резонансну новину про можливу втечу з Росії відомого режисера Микити Міхалкова.

Про це блогер повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Пан кинув кріпаків? Тут з'явилися чутки про можливу втечу Михалкова з Росії через кримінальну справу Російського авторського товариства. Глава РАО Сергій Федотов, друг Міхалкова, був затриманий за підозрою в крадіжці 500 мільйонів рублів. Його ось-ось повинні заарештувати", - написав Варламов.

Також він у своєму блозі на Livejournal підкреслив, що Міхалков вперше за 17 років був відсутній на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ), головою якого він є.

Як повідомило російське інформаційне агентство URA.Ru відсутність Міхалкова на відкритті ММКФ може бути пов'язана з обшуками в Російському авторському товаристві і затриманням його керівника Сергія Федотова.

"Микита Сергійович вперше за весь час не з'явився на відкритті ММКФ. Це багатьом одразу здалося дуже дивним. Але пізніше стали говорити про те, що він захворів", — передає агентство слова свого джерела.

Раніше в інтерв'ю російському виданню РБК Сергій Федотов заявив, що перебуває з Міхалковим "в добрих, дружніх, ділових відносинах".

"Він, по суті, мій родич, оскільки є хрещеним батьком мого сина", — сказав Федотов.

Як повідомляв "Лайм", Міхалков пропустив відкриття 38-го Московського міжнародного кінофестивалю через проблеми зі здоров'ям.