RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Головний ворог Путіна збирається очолити опозиційний фронт в Росії

Втікач з РФ, опозиціонер і екс-глава ЮКОСа Михайло Ходорковський після виборів в Держдуму РФ 18 вересня може стати співголовою партії ПАРНАС.

Про це повідомляє Комерсант із посиланням на джерело, близьке до партії.

Йдеться, за його словами, про переформатування партії, зокрема про об'єднання з партіями, які беруть участь у демкоаліції.
Пропозицію стати співголовою ПАРНАС Ходорковському восени 2014 року робили лідери партії Борис Нємцов і Михайло Касьянов. Після того як він відмовився стати співголовою, вони запропонували йому одноосібне лідерство, але він знову відмовився, пояснивши, що в свій проект може залучити більше прихильників, ніж партія.

"Пропозиція Михайлу Борисовичу не знімалася, і вона діє, я не виключаю жодних конфігурацій",— сказав заступник голови ПАРНАС Костянтин Мерзлікін.

Він зауважив, що "якісь ідеї на майбутнє можуть обговорюватися у певних колах", однак, на його думку, до виборів 18 вересня це неактуально.

"Повернемося до цього питання після виборів, тоді будуть обговорюватися різні варіанти",— сказав заступник голови ПАРНАС.

Як повідомляв "Апостроф", Ходорковський розповів, скільки потрібно росіян, щоб без крові змінити президента РФ Володимира Путіна.