RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Відпочинок у колишнього ворога: у мережі звернули увагу на цинізм росЗМІ з приводу Туреччини

У мережі звернули увагу, що телеканал Міністерства оборони Росії "Звезда", який називав турецькі влади посібниками терористів і звинувачував у загибелі російського льотчика, рекламує відпочинок в Туреччині.

Ролик з історією взаємин РФ і Туреччини, в який включено фрагмент відеосюжету про відпочинок на турецьких курортах, опубліковано на YouTube.

"А ви взагалі могли уявити, щоб державний телеканал Міністерства Оборони Росії, після всіх криків про "удар у спину", "посібників тероризму" та урочистих похорон свого льотчика - "героя" Росії Пєшкова, буде рекламувати відпочинок в Туреччині?!! Російське суспільство під впливом путінської пропаганди перетворилося в не здатне мислити, кероване стадо. Якщо завтра надійде команда вихваляти Гітлера, стадо буде його вихваляти. Головне, щоб Путін наказав. Думаєте це перебільшення?", - йдеться в анотації до відео.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах з глузуванням коментують наслідки для туристичного сезону в окупованому Криму підписання президентом РФ Володимиром Путіним указу про скасування обмежень на продаж турів до Туреччини.