RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Майбутні українсько-американські навчання викликали хвилю обурення у путінців

Прес-секретар міністерства оборони України Оксана Гаврилюк заявила, що 18 липня почнуться спільні військові навчання України і США Sea Breeze-2016.

Про це повідомляють РИА Новости.

"18 липня в Україні розпочинаються українсько-американські навчання Sea Breeze-2016. Вони будуть проводитися на території Одеської та Миколаївської областей, а також у північно-західній частині Чорного моря", - сказала Гаврилюк.

За її словами, темою військових навчань Sea Breeze-2016 є проведення багатонаціональної операції з безпеки в кризовому регіоні.

Ця новина викликала хвилю їдких коментарів на сайті РИА Новости з боку прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Знову вкотре, під улюлюкання американців, хохли фанерні танки тягати по містах будуть і дерев'яні плоти спускати у фонтани?", "Піндоси будуть тренуваться у стрільбах по рухливих мішенях, що скачуть?" "Пам'ятається, рік тому під час цих навчань укровояки трохи не потрапили ракетою в американський фрегат. Може, цього разу вийде", "Особисто мені, це зовсім не подобається! "...до 15 кораблів, п'яти підводних човнів, 12 літаків і вертольотів та до 100 одиниць колісної техніки." - у наших кордонів, в безпосередній близькості від Криму", - пишуть російські користувачі інтернету.

Як повідомляв "Апостроф", раніше путінці вибухнули обуренням з приводу заяви НАТО про підтримку України.