RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Російський журналіст довів, що ЗМІ Путіна готують Майдан в Росії

Російський журналіст Станіслав Кучер вважає, що хвиля ненависті, яку розганяють російські ЗМІ, рано чи пізно виллється в народний бунт.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Так простіше керувати країною до пори до часу. Але в кінцевому підсумку ця ж енергія ненависті, злоби, яку з допомогою загальнонаціональних ЗМІ розбудили, виховали у величезній кількості людей, ця ж енергія у якийсь момент може бути спрямована проти них. От і все. Одного разу люди, у яких повторюю, немає ніяких смислів, вони будуть розчаровані у всіх. Вони не послухають, і вони підуть, і почнеться той самий безглуздий і нещадний (майдан), якого всі так бояться", - заявив журналіст.

Кучер не зміг відповісти, коли саме це може статися.

"Той самий майдан, якого всі наші керівники боялися і бояться більше всього на світі, він прийде зовсім з несподіваного боку. Тому що якщо він відбудеться, то він відбудеться не в тому варіанті, в якому стався в Україні, він станеться не у вигляді інтелігентів на Болотній площі і хлопців типу Ільдара Дадіна, які були посаджені за одиночні пікети. Він відбудеться у вигляді бунту, вибачте, по-моєму, сурковський вислів «радісної гопоти». А це ті самі хлопці, у яких як раз ніяких смислів взагалі немає, крім ненависті. А ненависть дуже небезпечна штука. Вона в будь-який момент може бути спрямована зовсім не туди, куди її хотіли направити", - сказав Кучер.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно відомий український письменник Василь Шкляр виступив за нову революцію в Україні.