RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Росії бурхливо відреагували на кардинальний поворот з декомунізацією Криму від Google

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на рішення американської компанія Google повернути на свої карти колишні назви населених пунктів окупованого Росією Криму.

Про реакцію путінців свідчать їх коментарі на сайті російського видання Lenta.ru.

"А знатно Гугель скаклів потролив", "Віртуальна перемога хохлів як завжди закінчилася лютою зрадою", "Зрада за зрадою!", "Тому що в гуглі одні кляті москалі на чолі з клятим москалем Сергієм Бріном, купленим Особистопутіним", "Тільки бізнес! І ніякої політики. А ненаукову фантастику з паралельної реальності залишили для укрів", "Спеціально для хохлів Google відкриє новий сервіс під назвою Глобус України", "Все, Гугл знову корпорація добра", - кепкують росіяни в коментарях.

Крім того, у відповідь на рішення американської компанії прокремлівське інформаційне агентство РІА Новини розмістило у себе на сайті уїдливу карикатуру.

Як повідомляв "Апостроф", в травні Верховна Рада в рамках декомунізації перейменувала ряд населених пунктів в окупованому РФ Криму, а також у зоні АТО на непідконтрольної Україні території Донбасу.