RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Журналіст сказав, коли для сил АТО настануть особливо тривожні часи

Український журналіст Сергій Рахманін вважає, що Кремль може використовувати проблеми з кількістю та якістю особового складу української армії і з початком мобілізації восени для Збройних сил України можуть настати тривожні часи.

Про це він написав у своєму матеріалі на сайті "ДТ", зазначивши, що через обережну політику Заходу Москва дозволяє собі не тільки безкарно провокувати натовських військових, але і так само безкарно нарощувати угруповання на наших кордонах і насичувати озброєнням бойовиків.

"Можливо, подібна активність військових РФ — спосіб тиску на Захід і на Київ, спроба зробити візаві більш поступливими самою загрозою застосування сили. Але можливо і застосування сили. Як мінімум, локальне. Як в Іловайську та Дебальцеве, після чого Порошенко погодився на умови Мінська-1 і Мінська-2. Тим більше що для Москви, на жаль, не секрет, які проблеми сьогодні відчувають ВСУ з кількістю і якістю особового складу в зоні АТО. В умовах, коли мобілізація заморожена, а план за контрактом виконується тільки в тилу, протистояти серйозному удару буде непросто. Навіть з урахуванням набутого бойового досвіду і часткового заповнення минулих втрат у бойовій техніці. На початку осені, коли почнеться чергова хвиля демобілізації, можуть наступити особливо тривожні часи", - вважає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", російський військовий експерт Павло Фельгенгауер вважає, що президент РФ Володимир Путін може перейти в наступ на Донбасі, тому що зараз вдалий час для цього, якого потім може вже не бути.