RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

З'явилося нове відео з перекиданням Путіним військової техніки в Крим

В мережі з'явилося нове відео, на якому показано, як з Росії в окупований Крим перекидають ракетні комплекси та іншу військову техніку.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

Чоловік, який зняв відео, відобразив колону російської техніки, що рухається в бік Старокримського полігону. Серед цієї технии — берегові ракетні комплекси "Бастіон", Бтри та вантажівки російських Збройних сил.

"Олімпіада ж йде — час воювати з сусідами!", "Донбасик дитячим садом виявиться", "Російські окупанти носяться з Кримом як бидло з краденим айфоном: знають що вляпалися, законно юзати не можуть, шарахаються від кожного шереху, а повернути ссикотно і соромно. Але доведеться", "Розп'ятого хлопчика шукають або немовлят, що Правий Сектор' їв на вечерю? Російську мову захищати їдуть в Крим? Татари утискають російську мову в Криму!" — коментують відео користувачі YouTube.

Нагадаємо, раніше в Держприкордонслужбі заявили, що РФ активізує війська біля адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні так званий "голова" оккупирвоанного Криму Сергій Аксьонов налякав Україну російською ядерною зброєю.

Раніше велика кількість військової техніки з РФ потрапила у кримське місто Керч через поромну переправу.