RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гоніння на захист Савченко: у РФ щемлять ще одного адвоката

Іллю Новікова, який захищав в російському суді українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, хочуть вигнати з програми "Що? Де? Коли?".

Про це пише "Московский комсомолец".

В інтерв'ю російським ЗМІ режисер, ведучий і продюсер відомої телегри Борис Крюк заявив, що Новіков повинен покинути програму.

При цьому Крюк зазначив, що він особисто добре ставиться до Новікова, але той повинен був вибрати, що йому важливіше — клуб або кар'єра в політиці. Режисер заявляє, що гра "Що? Де? Коли" - поза політикою.

Новіков прокоментував слова Крюка на своїй сторінці в Facebook. За його словами, у нього немає жодних претензій до телеведучого і він розумів, чим загрожує братися за захист Савченко. Він сказав, що раніше повідомляв продюсерам про свою готовність піти, якщо виникнуть проблеми.

Новиков сказав, що він давно визначився з пріоритетами, і на той момент Савченко була для нього важливіше за все. "Грати в телевікторину менш важливо", — вважає він.

Він також зазначив, що його команда повинна була грати у весняній серії в березні 2016 року, але гравці відмовилися сідати за стіл без Новікова, і його це дуже зворушило.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні російському адвокату Марку Фейгину, захисника в суді Надії Савченко, обмежили виїзд з Росії.

Читайте також про те, чому пересварилися адвокати Савченко.