RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Мінську сталася бійка через прапор України: опубліковано відео

У Мінську росіянин побив білоруса за те, що в його машині був український прапор.

Про це повідомляє Белсат.

Потерпілий, білорус Артур Хоменко, розповів, що його обігнав автомобіль Toyota з російськими номерами, який раніше кілька разів пiдрiзав його машину. На світлофорі водій Toyota вискочив з авто і, коли Артур опустив скло, щоб дізнатися, в чому справа, вдарив його в обличчя. Потім він, не даючи йому вийти з машини, продовжував завдавати удари. Водночас один з пасажирів Toyota став завдавати пошкодження автомобілю Хоменка, в результаті чого тріснуло скло та було розбите дзеркало.

Постраждалий вважає, що напад і хуліганська поведінка людей з російського авто були викликанi тим, що в нього на панелі в автомобілі знаходився український прапор.

"Прибийте цього хохла, у нього хохляцький прапор!" — заявляв нападник.

Незважаючи на наявність результатів експертизи про побої, правоохоронні органи відмовилися порушити кримінальну справу за фактом побиття Артура Хоменка. Росiянину, який на нього напав, впаяли лише штраф у розмірі 10 базових величин за пошкоджений автомобіль.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку на будинку, де живе одіозний бойовик на прізвисько "Моторола", вивісили український прапор.