RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Путінці біснуються через гучну заяву Генштабу ЗСУ

Заява Генерального штабу Збройних Сил України (ЗСУ) про те, що в Україні почалися масштабні збори з участю резервістів, викликало бурю емоцій у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину про збори резервістів в Україні активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Молоде м'ясо вже скінчилося", "Котлове забезпечення", "О, могiлизацiйнi війська свіжі", "Резервісти здають аналізи, проходять медкомісію, складають відомість здорових органів для трансплантації... Україна готується до опалювального сезону", "В котел! Більше смаженого укропу", "Будуть катапульти освоювати", "Дев'яту хвилю кваплять. Останню...", "Можна одним реченням: набір гарматного м'яса почався", "Це перед опалювальним сезоном вирішили позбутися від зайвих споживачів газу", "ВСУ це просто голота", "У господарів вибори на носі, мабуть, надійшла команда — кілька тисяч жертв на вівтар демократії", "У військові квитки відразу пишуть: "військова спеціальність — хірургічні відходи", — коментують путінці.

Нагадаємо, в Генштабі ЗСУ заявили, що в масштабних зборах візьмуть участь 9 тисяч резервістів і 8 тисяч військовослужбовців. Збори пройдуть у два етапи — у першій половині вересня і в другій.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Генштабі ЗСУ заявляли, що у Росії не вистачить сил для того, щоб вторгнутися в Україну.