RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Росії будуть випускати вугілля, яке принижує Обаму: путінці тріумфують

Звістка про те, що компанія "Жарики" з російського Новосибірська стане продавати березове вугілля в упаковці під назвою "Обамавуд. Криве дерево", викликало захоплення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Про нову "антиамериканську" продукцію повiдало видання НГС.Новини.

Зазначається, що на упаковці з антиобамівським вугіллям розміщені антиросійські цитати лідера США, такі як "Росія лише регіональна держава", "Росія головна загроза миру" або "Путін поганий стратег, він завдає шкоди Росії".

Директор новосибірської компанії вважає, що завдяки такому маркетинговому ходу продаж вугілля зросте. Він пояснив, що в назвi вугілля фігурує "криве дерево", тому що з кенійської мови (а Обама, як відомо, родом з Кенії) ім'я американського президента перекладається як "кривий", "вигнутий". На упаковці з вугіллям зображений баобаб, оскільки він росте в Кенії. Директор "Жаріков" пояснює, що "криве дерево" означає те, що Обама каже "криво, неправильно".

Також у новосибірській компанії заявили про плани випускати вугілля в упаковці "Росія. Президент", на яку помістять карту країни та опис її досягнень за часів правління Путіна. Такими досягненнями директор компанії називає кінець чеченської війни, анексію Криму і зростання золотовалютного резерву в РФ.

Фото Lenta.ru

Новину про антиобамiвське вугілля активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Прикольно. Перший пакет Копченому", "Тонко", "Патріотично, чьо", "Якось аж надто хитромудро. Простіше треба. Щось на кшталт "Наше вугілля чорне, як Обама", або "Вугілля розфасоване Обамою глибокої ночі", "Ну треба брати, чьо", "Де горілка і пиво з цитатами Кличка та Порошенка!?", "Ну що ж, директор цієї організації може готуватися до персональних санкцій — Обама змусить троля пошкодувати про скоєне", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", російська фабрика в Набережних Челнах випускала морозиво "Обамка", але після звинувачень у расизмі припинила це робити.