RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путінців розбурхало важливе рішення Порошенка з виборів до Держдуми РФ

Прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна розбурхало рішення президента України Петра Порошенка про неможливість проведення виборів у Держдуму на українській території.

Свої емоції з цього приводу вони виражають в коментарях до новини, опублікованої на сайті інформаційної агенції "РИА Новости".

"Ставлю сто проти одного, що ми проведемо-таки вибори в Криму, незважаючи на запевнення Києва про неможливість їх проведення", "Ми зазначили, що дії російської сторони" - Далі слід читати... будемо гадити як можемо... на благо господаря", -пишуть коментатори.

У той же час у МЗС України у своїй заяві зазначили, що Київ погодиться на проведення виборів у Держдуму на території російських дипломатичних місій за умови відмови РФ від проведення виборів в окупованому Криму та виключення зі списків кандидатів представників від українського півострова.

Як повідомляв "Апостроф", заступник глави російського МЗС Григорій Карасін заявив, що чекає від офіційного Києва роз'яснень щодо ситуації з відмовою від проведення російських парламентських виборів на українській території.