RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Росіяни обурюються через пропозиції Путіна щодо нового спікера Держдуми

Пропозицію президента РФ Володимира Путіна призначити спікером російської Держдуми нинішнього першого заступника глави президентської адміністрації Олександра Володіна обурило опозиційно налаштованих росіян.

Новину активно обговорюють на сайті Ехо Москви.

"Цікаво, як почуваються шахраї, які знають, що всі навколо знають, що вони шахраї?", "А без Путіна депутати не можуть хіба спикера вибрати? В кожній бочці затичка. Нехай цей диявол йде в СФ", "А без Путіна ці маріонетки скоро не зможуть і дружину вибрати. Все будується на догоду тільки одній людині. Питається, чому ? Та дуже просто: саме він дозволяє чиновницької вертикалі нічого не робити, брехати, красти і жити розкошуючи. Головне — вчасно і правильно встати на задні лапки, а то й лизнути... Вони навіть не розуміють наскільки огидні у всьому цьому", "Путін сказав - дума розпласталася в догоджанні", "Володін своїми порадами сприяв початку економічного спаду і вигнання Росії з G8", "Саме прізвище Володін є відповідь на багатовікове російський питання: ти чиїх будеш?", — коментують росiяне.

Зазначимо, що відповідно до Конституції РФ, Державна Дума обирає зі свого складу голову та його заступників.

Як повідомляв "Апостроф", у серпні російський президент Володимир Путін звільнив з посади керівника президентської адміністрації Сергія Іванова і призначив на його місце його колишнього заступника Антона Вайно.