RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Нова гучна смерть у адептів "Новоросії": у Порошенка дали пояснення

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка", радник голови Мінінформполітики України Олександр Бригинець прокоментував смерть відставного генерала ФСБ Росії Олексія Шишкова, який займався відправкою "гумконвоїв" на Донбас.

За словами дружини російського спецслужбіста, кубанського журналіста і письменниці Світлани Шипунової-Шишкової, її чоловік помер уві сні від раптової зупинки серця, передає урядова "Российская газета".

"Жертвопринесення тих, хто має пряме стосування до організації путінської операції "Новоросія", триває. Нові імена додаються чи не щодня. Сьогодні стало відомо, що за нез'ясованих обставин помер російський генерал-лейтенант ФСБ Олексій Шишков, який займався відправкою путінських "гумконвоїв" на окуповані території.

Думаю, ФСБ зачищає тих, хто забагато знає. Зрештою, очевидно, що достовірна інформація з перших рук про негуманітарність конвоїв, які привозили і вивозили аж ніяк не дитячі іграшки, вкрай небезпечна для Путіна.

Нагадаю, лише за останні дні вбито головного оплотівця Жиліна, слідом повісили екс-голову так званої "ради міністрів ЛНР" Ципкалова, а вчора стало відомо про те, що відправили в пекло і Ларису Айрапетян – "екс-міністра охорони здоров'я ЛНР".

Смерті такі різноманітні і так не схожі одна на одну, але вони регулярні і стосуються одного кола осіб. Хто наступний?" - написав Бригинець.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Кирило Мартинов вважає, що на Донбасі серед сепаратистів навмисно вбивають причетних до створення самопроголошених ДНР і ЛНР.