RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Атака бензопилою в Мінську: вбивця здивував поясненням свого вчинку

Підліток, який в Мінську з бензопилою і сокирою напав на співробітників торгового центру і вбив молоду продавщицю, дав разюче пояснення своєму моторошному вчинку.

Про це пише білоруське видання Tut.by, посилаючись на першого заступника голови Слідчого комітету Білорусі Олексія Волкова.

Хлопець 1998 року народження, який в чохлі від гітари проніс бензопилу і сокиру в торговий центр "Європа" в Мінську і вчинив там вбивство, пояснив свої дії словами "Хотів порубати людей".

Вбивця заявив, що його дратував натовп народу в торговому центрі, він сердився на самого себе і взагалі на все. На допиті вiн розповідав про все це спокійно, але в правоохорончих органах зазначають, що психічний стан парубка викликає питання.

Повідомляється, що злочинець задумав напад незадовго до того, як скоїв його. Готуючись до вбивства, він придбав сокиру і бензопилу, а також балаклаву, маску-шолом, окуляри і навушники — засоби захисту при роботі з бензопилою. За кілька годин до скоєння злочину хлопець випив кілька чарок горілки "для хоробрості".

Вбивця є студентом одного з вузів в Мінську, він виходець із забезпеченої благополучної сім'ї, жив окремо від батьків у своїй квартирі.

Як повідомляв "Апостроф", підліткові, який зарубив сокирою продавщицю, загрожує смертна кара.