RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Візи з Росією: МЗС України викликав ажіотаж новою заявою

Директор департаменту політики та комунікацій МЗС України Олексій Макєєв розповів, чому введення візового режиму з Росією може бути недоцільним.

Про це він повідомив в ефірі ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV, передає УНН.

Макєєв зазначив, що російських провокаторів, які хочуть потрапити в Україну, візовий режим не зупинить. Однак, зазначив представник МЗС України, РФ у відповідь дії так само може ввести візовий режим для українців, тим самим повернувши мільйони, як висловився Макєєв, громадян України на батьківщину для отримання робочих віз.

Ця новина викликала ажіотаж у російських користувачів мережі.

"Забули приписати слово "Агресор", тобто громадяни України побіжать в країну "агресора", "Це що виходить, вони самі визнають, що їхні власні громадяни далеко не патріоти і при найменшому шухері можуть нагострити лижі під крило до агресора?", "Нехай біжать, це підніме загальний інтелектуальний рівень двох країн", - пишуть росіяни в коментарях до публікації даної новини сайтом Lenta.ru на своїй сторінці у Facebook.

"А чому це громадяни України працюють у ворожій Росії?" "Я за введення віз! Тоді всі хохли звалять нарешті з Росії!", "Підтримую. Геть з Росії, хохлятські морди!", "...а сенс було робити гучні заяви?...щоб потім на поступки йти?...", - пишуть росіяни в коментарях н сайті Lenta.ru.

Всього за дві години під даною новиною було залишено більше 200 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", фракція "Блок Петра Порошенко" відмовилася голосувати в парламенті за введення візового режиму з РФ.