RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вражаюче відео про українську піхоту: Ярош налякав росіян

Колишній керівник "Правого сектора", депутат Верховної Ради Дмитро Ярош, коментуючи резонансний відеоролик про українську піхоту, заявив, що українська армія ще захопить російські міста.

Про це Ярош написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами екс-голови "Правого сектора", українські танки ще пройдуть у Донецьку і Луганську, які нині окуповані бойовиками. Ярош вважає, що після цього вони зможуть виконати "свій національний обов'язок" в російських городах Воронежі, Ростові і Краснодарі.

Слова Яроша викликали бурхливу реакцію росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

"А що, в України ще танки залишилися або там тільки металобрухт? Тоді треба збирачів мотлоху підтягувати до межі!", "Ярош, а ПТКР куди нам заховати?", "А танки це те, що з радянськими гаубицями на турецьких шасі?", "Казкар на всю голову", "Так вони шахтарів перемогти не можуть, які нафіг Краснодар, Воронеж", "Та на дідька нам їх металобрухт здався. Скоро натовський дівати нікуди буде", "Психічно хвора тварина! Приспати треба б!" "Мені цікаво, коли робляться такі заяви, той, хто їх вимовляє, реально вірить або просто для підняття бойового духу тріпається?", "Відпрацював чергову подачку", "А який національний борг в українських танкістів у Воронежі?", "Вологі мрії фашиста", — коментують заяву екс-лідера "Правого сектора" на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дмитро Ярош заявляв, що вважає реальним парад українських військ у Москві.