RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стало відомо про новий прояв зубожіння росіян

Росіяни масово відмовляються від самостійних подорожей за кордон.

Про це повідомляє Комерсант.

За розрахунками гендиректора Biletix Олександра Сизинцева, обсяг продажів на зимові канікули зараз на 17% менше, ніж роком раніше.

"Але на тлі скорочення глибини бронювання говорити про підсумки новорічних ще передчасно, як і в минулі кілька років, багато чого буде залежати від курсу валют",— зазначає він.

Приблизно про таку ж тенденцію говорить директор з розвитку OneTwpTrip Аркадій Гінес.

За його оцінками, продажі перельотів під час майбутніх зимових канікул скоротилися приблизно на 10-15% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

За оцінками Skyscanner, кількість пошукових запитів в цьому році скоротилося практично на всіх популярних напрямках. Так, для Таїланду цей показник скоротився на 7%, для Італії, Німеччини та Іспанії — на 15%, США і Франція втратили майже 40%. З європейських напрямків помітне зростання 25% продемонструвала тільки Прага.

Натомість росіяни віддають перевагу пострадянським країнам. За розрахунками Skyscanner, число пошуків квитків в Грузію зросло на 57%, у Вірменію — на 150%, Азербайджан — на 128%, у Молдову — на 77%, в Білорусь — на 31%. Дані пошуковика сходяться з розрахунками онлайн-тревел-агентств.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський журналіст передрік марші голодних пенсіонерів на Москву.