RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Росії обурюються через інцидент з літаком Бєлавіа в Києві

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна уїдливо відреагували на примусове повернення Україною в аеропорт "Жуляни" (Київ) літака білоруської компанії "Бєлавіа".

Відповідні коментарі залишені на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"На Україні, мабуть, не в курсі міжнародних домовленостей? Білорусія і Росія діють спільно. Або Україна навмисне провокує? Хотілося б почути думку нашого Мзс? А краще побачити його в дії", "СБУ посміховисько: напроситися на протест, витратити гроші заради того, щоб відразу після затримання відпустити людину", "Неодмінно треба пред'явити фінансові претензії, щоб в наступний раз думали, що роблять", "якби так вчинили російські влади, то Лукашенка негайно зажадав би знижку на газ. Цікаво як він відреагує на українську витівку", "Білорусія повинна подати позов у міжнародний суд на певну суму, і Україна виплатить, куди вона дінеться", - так звучать найбільш рейтингові коментарі путінців.

Як повідомляв "Апостроф", у компанії "Бєлавіа" заявили, що у них є докази того, що Україна погрожує підняти винищувача для перехоплення білоруського літака.