RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Агресія РФ проти України: іграшкові АТОшники спричинили появу хвилю злості в адептів Путіна

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна зі злістю висміяли новину про те, що в Україні стали випускати іграшкових солдатиків, які зображують бійців АТО.

Новину росіяни активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Зазначимо, що виробництво солдатиків, які імітують українських військовослужбовців на окупованому Донбасі, налагодила торгова марка КУМ ("Колекційні українські моделі"). Також вона випускає мініатюрні копії військової та іншої вітчизняної техніки. На упаковках з такими солдатиками написано "Сила нескорених".

Фото military-informant.com

"Лол. А якщо купити все, то можна зібрати модель котла", "Це ж не москалі. Там ще на п'ятах пружинки є", "З вошами модельки?", "Я правильно розумію, що в Україні випустили мініатюрних "зелених чоловічків"?", "Наступним патріотичним кроком повинні стати гумові ляльки для дорослих у вигляді главсвiна і кролика", "Фігурки, якi здаються в полон і висять на проводах АТОшникiв, теж будуть?", "От цікаво, зсушники, азовці чи айдарiвцi? Ну кому на могилки ці пам'ятники виготовили?", "А чого "Небесну сотню" не наліпили?", "Так збери 100 штук і буде тобі "сотня", "А це часом не Путін засилає зелені ввічливі модельки? Пацани, це точно многоходовочка!" — коментують путінці на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі виник ажіотаж через зроблених на замовлення російської влади олов'яних фігурок одіозних політиків, серед яких президент РФ Володимир Путін і президент-втікач України Віктор Янукович.