RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Вертолітний скандал з Міноборони викликав глузування у росіян

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна з єхидством сприйняли звинувачення Генеральної прокуратури України (ГПУ) на адресу Міністерства оборони у придбанні непридатних вертольотів.

Скандал з вертольотами активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

На ресурсі призвели слова представників АТ "Мотор Січ", які відкидають звинувачення на свою адресу. Так, президент і генеральний конструктор компанії В'ячеслав Богуслаєв назвав це помилкою і повідомив, що придбані Міноборони вертольоти просто призначені для інших цілей. У свою чергу в прес-службі "Мотор Січі" розповіли, що дійсно закупили несправні вертольоти, але згодом відремонтували і модернізували їх.

"Ми купили корито. Заварили дірки. Двигуни поміняли і стало нове", "Ох вже ці сильні континенту сього...вертоліт птах хитра, поки не даси, не полетить", "Мотор - сич" не бреше! Вони вже півроку намагаються змусити піднятися над землею їх конструкції Гвiнтокрил з китайськими кухонними витяжками замість двигунів!", "Знатний прокид. Спочатку продали не те, а тепер кажуть, що те, просто ви не розібралися. Хохли красави", "Як я зрозумів: взяли на ремонт бойові вертольоти, зняли з озброєння — продали наліво, і продали вже де-факто транспортні вертольоти за ціною бойових", "Після розриву відносин з Росією "Мотор Січ" тепер буде випускати каструлі", — зловтішно коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", підприємство "Мотор Січ" розробило унікальний транспортно-бойовий вертоліт, який може літати, навіть якщо відмовив двигун.