RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Грузії спростували інформацію про відновлення дипвідносин з РФ

Представник прем'єр-міністра Грузії у справах врегулювання відносин з Росією Зураб Абашидзе спростував інформацію російських ЗМІ про намір Тбілісі відновити дипломатичні відносини з Москвою, зазначивши, що цього не відбудеться до початку вирішення проблем окупованих територій (Абхазії та Південної Осетії).

Про це повідомляє сайт "Грузия Online".

Нагадаємо, російське видання "Известия" заявило, що Зураб Абашидзе не виключив появи на порядку денному теми відновлення дипвідносин з РФ при певних умовах. У свою чергу, пише видання, заступник глави МЗС Росії Григорій Карасін привітав готовність Абашидзе до обговорення теми відновлення відносин.

Однак сам Абашидзе заявив, що російські ЗМІ правильно привели його слова, але в загальному контексті написала щось зовсім інше.

Як підкреслює "Грузия Online", на сьогоднішній день 20% території Грузії перебуває під російською окупацією, і на даних територіях дислоковано до 10 тисяч російських солдатів.

Як повідомляв "Апостроф", російський суд засудив до 7 років в'язниці громадянку РФ за кілька SMS-повідомлень, які вона відправила в 2008 році незадовго до військового вторгнення Росії в Грузію.