RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Росії розповіли, як можливість імпічменту Путіна пов'язана з Кримом

Російський історик і журналіст Микола Сванідзе вважає, що імпічмент президента Росії Володимира Путін неможливий через інертність росіян і байдужості до корупції у вищих ешелонах влади.

Про це Він повідомив в інтерв'ю радіостанції "Эхо Москвы".

"Тому що імпічмент – там, де поважають закони, там, де до законів є якийсь інтерес. У нас який, до біса, імпічмент? У нас з вилами вийти – ось тобі і весь імпічмент", - зазначив він.

Також Сванідзе розповів, як звичайні росіяни сприймають корупцію.

"Значить, у нас, в принципі, вважається чомусь, що крадуть бізнесмени і їх треба за це карати... Чиновники мають право. У нас вважається, що бізнесмени – вони від лукавого, вони накрали. А чиновники – вони мають право, тому що вони державні люди, їм за державу прикро", - каже історик.

"Тому ніякими розслідуваннями Навального ти нікого не візьмеш. Ось, якщо перестануть платити пенсії, ось тоді так. Ось тоді так. От, скажімо, якщо перестануть платити пенсії і тоді будуть говорити: "Зате Крим наш", то ось цього надовго не вистачить. Поки пенсії вистачить, вистачає "нашого Криму", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Віталій Портников розповів, коли Путін піде на формальне "приєднання" до РФ ОРДЛО.