RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії за наркоторгівлю затримали прокремлівську поетесу: опубліковано відео

У Єкатеринбурзі затримали за наркоторгівлю поетесу Оксану Порваткіну, яка пише патріотичні вірші під псевдонімом Анна Пікуль. Про це повідомляє "Росбалт".

Порваткіну затримали активісти фонду "Місто без наркотиків" спільно з співробітниками поліції. Жінка продала співробітнику поліції мефедрон за 1 тисячу рублів. Причому відразу ж після покупки поетеса запропонувала покупцям вжити наркотик. Крім цього у неї було вилучено 0,46 грама іншого синтетичного наркотику.

Після затримання жінка лякала поліцейських своїм знайомством з Кадировим і декламувала свої вірші про Росію і Бога.

"Після того як її "хлопнули", почала верещати, ображати співробітників поліції, кричала, що знайома з Медведєвим і Кадировим. Розповідала, як у Москві її ловили співробітники ФСБ, а після перевірки по базі вибачилися і відпустили, бо її затримувати не можна", - повідомив президент Фонду "Місто без наркотиків" Андрій Кабанов

Крім того, жінка стверджувала, що вона не продавала наркотики, а просто "обміняла їх на гроші".

Проти Порваткіної порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 228 КК РФ, за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 20 років.

Відзначимо, що Анна Порваткіна (Пікуль) відома віршами на честь Володимира Путіна, патріарха Кирила, Йосипа Сталіна, Григорія Распутіна і філософською лірикою.

Як повідомляв "Апостроф", в Пермі Федеральна антимонопольна служба РФ порушила кримінальну справу через використання голосу російського президента Володимира Путіна у рекламі.