RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Пєсков розповів, чим Росія розплачується за окупацію Криму

Ціна, яку заплатила Росія за окупацію Криму у вигляді погіршення економічного становища країни, є "посильною" для РФ. Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков в інтерв'ю РБК.

За його словами, не варто перебільшувати економічні труднощі, які в результаті кримських подій торкнулися всіх регіонів Росії

"Це ті труднощі, це та ціна, напевно, яку ми всі дійсно повинні заплатити за... Це не перемога, розумієте, то, що сталося з Кримом. Це ось той самий історичний поворот, це скоріше, мабуть, порятунок цілого народу. Возз'єднання народу зі своєю країною. І за це ми платимо ціну. Чи велика ця ціна? Скажу так, вона дуже посильна для Російської Федерації. То чи варто перебільшувати, аларміські перебільшувати розмір цієї ціни?" - заявив Пєсков.

Він також зазначив, що у падінні економіки і санкціях проти Росії є і позитивні сторони.

"У плані горезвісного імпортозаміщення, яке насправді починає працювати. У плані ривку у сільському господарстві. У плані продуктивності праці. Далеко недостатньо, але пішов процес, який ми не могли зрушити за часів жирування на нафтових грошах", - пояснив свою думку прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, раніше російський журналіст Леонід Радзіховський розповів, що росіяни отримали від окупації Криму.