RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У РФ відповіли на пропозицію замінити учасницю "Євробачення-2017"

Російська Федерація навіть не розглядатиме пропозицію України про заміну учасника на конкурс "Євробачення-2017". Про це повідомив заступник глави комітету Ради Федерації РФ з питань оборони і безпеки Франц Клінцевич на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, прийняти цієї пропозиції України означатиме визнання того, що Крим - українська територія.

"Це - абсурд, нонсенс, цілковита нісенітниця. Це - в принципі неможливо. Є і ще одна, суто людська, причина, з якої пропозиція Києва абсолютно неприйнятна. Вона криється у особистості самої дівчини, яка всім своїм життям заслужила, а точніше завоювала право виступати на "Євробаченні". Ухвалення іншого рішення було б зрадою щодо неї ", - написав Клінцевіч.

Він підкреслив, що Росія зробила свій вибір і "змінювати його не буде за жодних обставин".

"Росію буквально штовхають на бойкот цього заходу, і так на нашому місці зробила би будь-яка цивілізована держава, що поважає себе", - підсумував російський політик.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Росія може безперешкодно взяти участь в пісенному конкурсі "Євробачення-2017", запропонувавши конкурсанта, який не має проблем з українським законодавством.