RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розповіли про імперську манію Путіна

Російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про надiдею імперської величі, якої одержимий президент РФ Володимир Путін.

Про це Бабченко сказав в інтерв'ю "Обозревателю".

На думку журналіста, Путін живе в своєму власному світі. "Я не знаю, він психічно хворий чи ні; я думаю, що він параноїк", — припускає Бабченко, додаючи, що параноїками стають всі, хто приходить до влади.

Бабченко висловлює впевненість в тому, що Путін не володіє ситуацією. Він вказує на чутки про те, що російський президент не вміє користуватися інтернетом. За словами Бабченко, в якому інформаційному полі живе Путін, як і про що його інформують, виходячи з яких даних він приймає свої рішення — абсолютно незрозуміло. Журналіст вважає, що російський президент не хоче чути поганих новин.

Також Бабченко стверджує, що Путін одержимий надідеєю імперської Росії та імперської величі. Журналіст називає президента РФ "людиною ІХ століття", про яку, якби вона жила у той час, складали б легенди як про найвидатнішого з царів.

"Але зараз XXI століття, зараз ніхто території не завойовує, ніхто війни за хліб не веде. Крім Путіна", — зазначає Бабченко. Він додає, що Путін мріє увійти в історію поряд з Наполеоном і Ганнібалом.

Як повідомляв "Апостроф", Бабченко вважає, що агресія Путіна може призвести до третьої світової війни.