RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Побачити Сиктивкар і померти: у Росії здивували черговою репресією

Роскомнадзор вніс у реєстр заборонених сайтів спільноту у соціальній мережі під назвою "Я помру в Сиктивкарі", присвячену фотографіям з цього російського міста.

Про це повідомляє TJournal.

Відзначається, що спільноту заборонили нібито через заклики до суїциду в його назві. Разом з тим адміністратори спільноти запевняють, що не робили таких закликів, а навпаки, намагалися показати Сиктивкар з хорошої сторони. Також вони повідомили, що не отримували жодних попереджень від російського відомства.

Над забороною спільноти посміялися в Twitter Загниваючий Захід.

"Роскомнадзор заблокував спільноту "Я помру в Сиктивкарі", де постили гарні фотки міста", — пишуть у цьому Twitter, публікуючи знімки з Сиктивкара.

"Побачити Сиктивкар і померти", "Вперше згоден з Роскомпозором — це і справді пропаганда суїциду", "Так Сиктивкар у нас скрізь, 1 км від центру в будь-якому місті, і ти в Сиктивкарі", "Роскомнадзор заблокував Сиктивкар, так як проживання в ньому доводить до суїциду", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські депутати збиралися заборонити в країні популярний футбольний симулятор FIFA 17, в якому побачили в грі пропаганду гомосексуалізму.