RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Навчання у Литві: диверсантам вдалося створити "народну республіку"

Силові структури Литви не змогли протистояти оголошенню на території країни "народної республіки" диверсантами з-за кордону. Про це свідчать результати навчань, проведеними владою Литви, повідомляє сurrenttime.tv.

Раптові навчання в прикордонному районі Литви мали продемонструвати, що країна готова відбити атаку "зелених чоловічків" за кримським сценарієм, за яким навесні 2014 року Росія анексувала в України Крим.

Про майбутню "диверсії" знали тільки вищі посадові особи, рядових поліцейських і прикордонників попередили лише після того, як "диверсанти" вже проникли на територію Литви.

Одна з груп "диверсантів" майже без перешкод з боку правоохоронних органів зайняла поліцейську дільницю в Шальчининкаї. Десять поліцейських було "вбито", ще стільки ж - взяті в "полон". Не минуло й доби, як диверсанти змогли привселюдно оголосити про створення незалежної від Литви "Шальчининської народної республіки".

Належним чином не спрацювали не тільки силові структури, але навіть цивільний центр єдиної допомоги "112", оператори якого, приймаючи дзвінки людей, які цікавилися появою на вулицях озброєних людей без розпізнавальних знаків, не вважали за потрібне передавати інформацію далі.

За результатами невдалих навчань усі керівники оперативних служб були викликані на килим міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про проведення в Литві навчань з запобігання початку на території країни "гібридної війни".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: