RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Боротьба з антихристом: мережі шокувало відео зустрічі в путінській Держдумі зі священиками РПЦ

У соціальній мережі з обуренням коментують відео, зроблене в Державній думі РФ на міжфракційній зустрічі щодо захисту християнських цінностей, на якій були присутні представники Російської православної церкви (РПЦ).

Відео опубліковано на сторінці BBC в Facebook.

"Варіант, який був після Трампа – це перемога Макрона (новообраний президент Франції – ред). А ось коли ми дивимося Священне Писання, ми бачимо: вже дуже Макрон нагадує напророченого у цих текстах антихриста-лжепророка", - говорить на запису один з учасників зустрічі.

"Боже мій, а де ж лікарі? Санітари, нарешті?", "Черговий сюр в Росії - депутат від войовничої атеїстичної партії комуністів вірить в релігійні пророцтва", "І чим же Макрон нагадує Антихриста, невже тільки тим, що посмів бути обраним і переміг проплачену російськими грошима Ле Пен?", "Офігєть. Це що, репортаж з палати №6?", "Ласкаво просимо в мракобісся і кромішний безпробудний маразм", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли критику популярного американського серіалу "Сімпсони" з боку священнослужителів Російської православної церкви через зміст однієї із серій.