RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії взялися за розслідування щодо зрадниці України Поклонської

Міжнародна правозахисна організація Transparency International заявила про намір провести розслідування діяльності депутата Держдуми РФ, екс-"прокурора" в окупованому Криму Наталії Поклонської.

Про це повідомив глава російського відділення організації Ілля Шуманов на своїй сторінці в Facebook.

"Хотів трохи відпочити, а замість цього доведеться пиляти розслідування за мадам екс-прокурора", — йдеться в повідомленні.

У повідомленні також наголошується, що дане розслідування пов'язане з заявою Поклонської про необхідність проведення перевірки Фонду боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального.

"Такого роду висловлювання на адресу представника влади, який виконує свої повноваження, абсолютно неприпустимі, і можуть бути оцінені як шантаж. А представникам іноземних організацій добре б спочатку вивчити російське законодавство і з повагою до неї ставитися", - заявив віце-спікер Держдуми і лідер фракції "Єдина Росія" Володимир Васильєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі подробиці біографії духовного наставника екс-прокурора окупованого Криму, а нині депутата Державної думи РФ Наталії Поклонської.