RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​Звернення Собчак до Порошенка: політик з РФ пояснив, чому росіянам краще помовчати

Користувачі інтернету продовжують бурхливо обговорювати гучне звернення Ксенії Собчак до президента України Петра Порошенка щодо заборони російських соцмереж.

Російський політик Леонід Гозман в своєму блозі на сайті "Ехо Москви" пояснив, чому росіянам дійсно краще в цій ситуації помовчати.

Він зазначив, що дійсно багато гідних людей обурені забороною Яндекса, Вконтакте і Однокласників в Україні, проте є кілька моментів, чому Гозман не долучився до їх числа.

"По-перше, у нас в Росії подібних неподобств хоч греблю гати. До придушення всього і вся на федеральному рівні додається дурість в регіонах і мракобісся від верху до низу. Нам є, чим обурюватися у себе вдома", - підкреслив політик.

При цьому Гозман додав: "По-друге, і це головне, нинішні керівники України можуть бути як завгодно неадекватні і як завгодно далеко відходити від тих принципів свободи і прав людини, які всім нам дорогі. Але ж це НАША країна вчинила агресію проти їхньої країни . Це НАША країна винна в тій трагедії, яка вже четвертий рік розгортається в Україні. Тому мені якось ніяково говорити президенту України, правильно чи неправильно він діє по відношенню до нашої країни". Він зазначив, що вважає будь-які заборони поганим рішенням.

Нагадаємо, раніше яскраву відповідь Собчак дав російський журналіст Аркадій Бабченко.