RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Протести проти Путіна у РФ: приватна розвідка США поспілкувалася з небезпечними для нього людьми

Одна з найбільших проблем Кремля - це підлітки, які масово приєдналися до політичних акцій, спрямованих проти влади, зокрема до антикорупційних мітингів у березні 2017 року.

Про це йдеться в матеріалі американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні "Апострофу".

Як відзначають у компанії, після березневих протестів російські аналітики намагалися пояснити демографічний зсув на антивладних акціях, але, завдяки відкритій платформі, на якій підлітків запитали пояснити їх рішення вийти на протести, стало ясно, що вони можуть - і хочуть - говорити самі за себе.

Марат, старшокласник, сказав:

"Ми живемо в цій країні, ми не допустимо, щоб шахраї грабували державу, тобто крали наші гроші. Необхідно вийти на таку "прогулянку" (акції протесту, -" Апостроф "), тому що ці злодії бояться, їм є що втрачати, тому вони направили на нас купу поліції і заарештували понад тисячу осіб тільки у Москві ".

Студент на ім'я Іван поділився своїм розчаруванням:

"Мені не подобається, що наша країна керується злодіями і шахраями, що ресурси нашої держави не використовуються повною мірою на благо людей. Я вважаю, що я мав повне право виходити на мітинг, вимагаючи від влади відповіді на всі звинувачення в корупції".

Світлана, школярка, додала:

"Протягом понад шести років нам у школі розповідають про невідому, привабливу і гіпотетично існуючу річ -"демократію у Російській Федерації". У класі я з готовністю відповідаю вчителю: "Росія - це соціальна держава, яка гарантує громадянам права, пенсії, пільги вразливим категоріям населення. Так, і всі ми щасливі, звичайно". І я отримую "відмінно". Але все це брехня, на яку всі згодні, знаючи, що єдине право - мовчати".

Молода людина на ім'я Євген зазначила:

"Ми виступаємо проти порушення нашого особистого кіберпростору, ми не хочемо, щоб цей клоун Медведєв продовжував вішати нам локшину на вуха, що грошей немає. А що може зробити студент 16-17 років? Ми ще не можемо голосувати. Тільки через мітинги ми можемо показати владі, що ми незадоволені ".

Детальніше про проблему політизації підлітків в Росії читайте в матеріалі "У Путіна з'явилася незвичайна, але дуже серйозна проблема - приватна розвідка США", опублікованому на "Апострофі".