RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії назвали кілька причин хамства Путіна на адресу Заходу

Президент РФ Володимир Путін хотів під час поїздки в Париж вказати Еммануелю Макрону "його місце", а зазнавши невдачі вирішив відігратися під час інтерв'ю американській журналістці.

Таку думку у своїй колонці на "Апострофі" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович.

"Так от, давайте подумаємо, що б то значило це хамство Путіна. Перед цим він поїхав у Францію спробувати кинути шапку в коло й показати Макрону: "А хто ти такий взагалі, салага?! Я тут вісімнадцятий рік при владі, а ти тільки що прийшов. Причому прийшов всупереч моїй волі". А прекрасно можна зрозуміти, хто такий Макрон: погляньте на його резюме, біографію, освіту", - пише Рабінович.

При цьому блогер зазначає, що візит до Парижа обернувся для Путіна справжньою ганьбою. "І, в основному, — тим російським громадянам і пов'язаним з Росією людям, які розуміють, що це ганьба, коли на міжнародній арені їх представляє таке чмо, як Путін", - додає Рабінович.

Зазнавши фіаско, Путін відверто хамив і займався демагогією під час інтерв'ю американській журналістці Мегін Келлі.

"Це хамство для наближених Путіна. Після його поїздки до Франції та багатьох інших поразок у зовнішній політиці, відповіддю на питання "Що відбувається?" повинно бути наступне: "Опущений пахан - вже не пахан". Путін намагається показати, що він все ще пахан, і ніяк не опущений", - пояснив Рабінович.

Детальніше читайте у колонці Рабіновича на "Апострофі": "Навколо сміху: чому українцям пора перестати реагувати на Путіна".