RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Путін заявив про причетність США до терористів в Чечні: в мережі у відповідь показали цікаве фото

Президент Російської Федерації Володимир Путін звинуватив США в політичній і фінансовій підтримці терористів в Чечні в 1990-х - на початку 2000-х років.

Відзначається, що таку заяву російський президент зробив в чотирьохсерійному інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну. Так, перша серія інтерв'ю вийшла на телеканалі Snowtime.

За словами Путіна, Москва сподівалася на підтримку Вашингтона, проте США почали "використовувати цих терористів (в Чечні - ред.) для розкачки внутрішньополітичної ситуації в Росії".

Він додав, що у Кремля є докази оперативної і фінансової підтримки чеченських терористів Вашинтоном, уточнивши, що деякі з них передані в США.

Варто відзначити, що в мережі вже відреагували на заяву президента США, нагадавши, що глава Чечні Рамзан Кадиров і його батько воювали проти росіян в Чечні.

"Путін: "США підтримували терористів в Чечні". Другий праворуч?" - пише в своєму Twitter Oleg Panfilov, публікуючи фото.

Як повідомляв "Апостроф", Путін заявив, що Росія ніколи не втручається у внутрішні справи інших країн, чим викликав обурення в мережі.