RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Лукашенка пояснили, чому танк у Мінську врізався у стовп: у мережі сміються

У мережі підняли на сміх заяву Міністерства оборони Білорусі про причини нещодавнього ДТП з танком в Мінську, коли бойова машина знесла стовп.

Так, за словами представника оборонного відомства країни Володимира Макарова, причиною аварії стали складні погодні і дорожні умови - проливний дощ і мокрий асфальт.

"А як тоді під час бою?", "А мені можна буде на погодні умови посилатися, коли в'їду в стовп після дощу і перевищення швидкості? Або права відберуть на 2 роки відразу ж? Р - рівність", "За чий рахунок банкет?","Наставили стовпів, що танком не проїхати. Танки повинні їздити на полігоні, а не у місті "," Гусениці нешиповані були. Літні. Танк не розрахований на застосування в дощову погоду","у всьому винен дощ, хто б сумнівався!", "Танки бруду не бояться", щодо дощу нічого не сказано", "так дурневі ж зрозуміло, що танк на таких "грязезацепах" буде на а сфальті як корова на льоду. краще б пояснили, чия світла голова додумалася танки по асфальту ганяти ", - коментують білоруси пояснення Міноборони.

Нагадаємо, раніше у Вітебську на святі Дня міста помітили автомобіль з портретом Сталіна.