RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Звільнення Донбасу: у Росії дали прогноз щодо дати

Захоплений Росією Донбас може бути звільнено до початку президентських виборів в Росії - березня 2018 року.

Таку думку висловив російський опозиціонер Костянтин Боровий в своїй колонці на "Апострофі", коментуючи прийняття Держдумою РФ закону, який спрощує отримання російського громадянства для українців.

"Якщо говорити про потенційну можливість використання цього інструменту для залучення жителів окупованого Донбасу до участі в президентській кампанії 2018 року (у результаті якої Володимир Путін планує знову стати президентом РФ, - ред.), то я дуже сподіваюся, що до березня 2018 року цю ситуація не доживе. і Україна доможеться повернення Донбасу і припинення існування бандитського анклаву на своїй території", - заявив політик.

Він нагадав, що сенатори США сьогодні, 19 липня, зробили заяву з приводу того, що Путін недоговороздатний, тому необхідно прийняти всі дипломатичні і військові шляхи для вирішення цієї проблеми.

"Що стосується заяви [ватажка ДНР Олександра] Захарченко про створення "Малоросії", то це спроба підтримати проект, хоча б у такий вербальній формі. Тому що він, звичайно, вже здох, бандити позбавлені достатнього фінансування та моральної підтримки. Це нова наліпочка на дуже сильно протухлий товар ", - додав Боровий.

За його словами, юридичних наслідків заяв Захарченка бути не може. "А тріскотня буде в ЗМІ Росії, як завжди буває в пропагандистських кампаніях", - підсумував російський опозиціонер.

Детальніше про останні кроки Кремля на українському напрямі читайте в матеріалі "Україна може повернути Донбас раніше, ніж Путін знову стане президентом", який опубліковано на "Апострофі".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: