У Путіна відмовилися вірити в секретні в'язниці ФСБ: мережу вразила цинічна відповідь омбудсмена РФ

Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова відмовилася вірити в існування в Росії таємних в'язниць ФСБ, також заявивши про існування секретних місць позбавлення волі в Україні.

Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

"Секретні в'язниці ФСБ - ніколи жодної скарги до мене не приходило на цей рахунок. Не вірю. А ось по секретних в'язницях в Україні вірю. До мене приходили матері тих хлопчаків, які були викрадені", - заявила Москалькова.

За словами омбудсмена, їй відомий один випадок ув'язнення людини в Україні в місці, яке схоже на таємну в'язницю. В мережі помітили, що замість розглядати проблеми всередині Росії, топ-чиновники кивають на Україну.

Як повідомляв "Апостроф", не так давно журналісти видання Republic опублікували розслідування про секретні підвали в Московській області, де проводилися тортури над затриманими силовиками людьми. Головні тези цього гучного розслідування читайте за посиланням.

Також варто нагадати, що тема про наявність у СБУ подібних секретних в'язниць піднімалася рік тому. Детальніше читайте тут.