RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Навчання "Захід-2017": в Британії заявили про провокації Кремля

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що метою майбутніх масштабних спільних військових навчань Росії і Білорусі є провокування союзу НАТО і випробування його обороноздатності.

Про це він заявив в ефірі BBC, передає Радіо Свобода.

"Росія випробовує нас при кожній нагоді. Перед нами постає все більш агресивна Росія, і ми повинні давати собі з цим впоратися. Тому союз НАТО повинен бути сильним", - сказав Феллон.

Міністр оборони Великобританії зазначив, повторивши оцінку ряду інших західних чиновників, що в навчаннях "Захід-2017" візьме участь "понад 100 тисяч російських і білоруських військових ... на кордонах НАТО".

Відзначимо, 21 серпня, в мережі з'явилися фото російської техніки, яка прибуває до Білорусі для участі у військових навчаннях "Захід-2017".

Нагадаємо, на думку начальника Генштабу Збройних сил України Віктора Муженко, під час військових навчань "Захід-2107" Росія створить в Білорусі наступальну військову угруповання, а також передові бази, які дозволять в разі потреби в рази збільшити кількість російських військ в країні.