RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Дякуємо за підтримку: український політв'язень написав зворушливий лист з російської в'язниці

Засуджений в Росії до восьми років тюремного ув'язнення 19-річний українець Артур Панов написав лист з мет позбавлення волі.

Лист опублікував колишній український політв'язень в РФ Геннадій Афанасьєв.

"Здрастуй Україна і моє улюблене місто Енергодар! Привіт українці і всі на світі люди, які писали мені листи, коли листи доходили!

Я дуже вдячний вам за підтримку, і коли, як кажуть, "знаходить смуток" я перечитую листи, які приходили мені в "Лефортово" і як би заряджаюся енергією від них. Особливо зараз, коли я "благополучно" ізольований від всякої інформації, ні радіоточки, ні газет, не кажучи вже за телевізор.

Я не знаю, коли все це закінчиться, але якщо не вірити, то тоді нема чого жити. Я, звичайно, не дуже вмію писати гарні листи, але пишу, як є, що на душі, то й на папері. Часу мало на те, щоб написати і віддати зараз. Але хоча б так трохи віддячити за підтримку, не можу бути невдячним!", - написав Панов.

Також він вибачився, що написав листа російською, а не українською, інакше б зробив багато помилок, оскільки більше року він не чув і не читав українською.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися нові подробиці про викрадення російськими силовиками 19-річного українця Павла Гриба.