RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путінський чиновник шокував мережу знущанням над собакою: опубліковано відео

У мережі активно обговорюють новину про те, що в середу, 19 грудня, віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін продемонстрував президенту Сербії Олександру Вучич експеримент з таксою: собаку засунули в ємність зі спеціальною рідиною.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив російський блогер Рустем Адагамов.

"Я просто в шоці. Якийсь черговий російський "винахідник" показує президенту Сербії "кисневмісну воду", де жива істота нібито може дихати. Для демонстрації" винаходи "ці покидьки заштовхують в капсулу з водою живу собаку (таксу!) і демонструють як вона там захлинається, не маючи можливості вибратися. Простіше кажучи, топлять її на очах у всіх, включаючи віце-прем'єра Рогозіна. Охренеть, що це таке взагалі ??", - написав блогер.

Так, журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter даний інцидент прокоментував так.

"Рогозін показав Вучичу таксу, яка завдяки кисневмісній рідини дихає під водою: Це, звичайно, прогрес і прорив, але собаку шкода".

Користувачі соціальної мережі емоційно відреагували на даний пост.

"Шкода, краще б на Дімоні продемонстрували", Собакін молодець. Належним чином представив досягнення Російської науки!", "Фіга собі. Дик нехай сам би і дихав під водою", - обурюються блогери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли новина російських ЗМІ про "русофобські застілля", яке нібито відбулося в Литві.