RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Типовий комуніст-КДБіст: у Росії розповіли про великий страх Путіна і причини агресії в Україні

Президент РФ Володимир Путін робить ставку саме на зовнішню політику, навіть якщо вона буде віднімати значні ресурси у внутрішній.

Про це заявив політолог і соціолог, президент російського дослідницького центру "Політична аналітика" Михайло Тульський в інтерв'ю виданню "Сьогодні".

"Адже те, що в 2014 Путін почав вторгнення в Україну, у 2015 офіційно визнав свої бомбардування в Сирії (таємно він там воюють з 2011 року, а взагалі Сирія окупована радянськими військами ще з 1954-56); точно так само як він веде таємні війни в Лівії і Ємені, там бере участь російський спецназу і йдуть величезні поставки російського озброєння, у т. ч. такого важкого, як "Точки"), створення і підтримка Кремлем талібів в Афганістані – це всі війни за збереження радянських колоній. Путін як типовий комуніст-КДБіст не боїться, що його народ буде недоїдати, ходити в обносках, жити в руїнах з щорічної іржавою водою і т. д., але дуже боїться, що про нього можуть сказати: ось дивіться – він "проср*в" радянські колонії", - сказав Тульський.

За його словами, Росія фактично нічого не отримує від контролю над даними "колоніями".

"Але що хорошого від цих колоній отримує РФ? Незрозуміло. Це типовий радянський колоніалізм: захоплювати і будь-якою ціною зберігати контроль над територіями, які приносять збитки і море крові. Нічого Росія з цього не має, крім прямих і непрямих збитків. І мова йде про затяжні й практично нескінченні війних", - каже політолог.

Він підкреслив, що Кремль спонсорує будь-які сили по всьому світу, незалежно від їх ідеології, які готові діяти в його інтересах.

"Плюс улюблене заняття комуністів-КДБістів – це холодні війни, створення по всьому світу своїх маріонеток. І Путін саме цим займається: у Європі та Америці створює і фінансує всі деструктивні сили: комуністів, фашистів, сепаратистів, ісламістів. Саме тому в тому ж Європарламенті Путіна проти України виступають одночасно європейські фашисти і комуністи. Ось це у КДБшному уявленні Путіна і є політика "великої держави": збирати по всьому світу всіх покидьків суспільства і шляхом вливання в них величезних грошей і масштабного піару роздувати їх у "помітні політсили", - підсумував Михайло Тульський.

Як повідомляв "Апостроф", російський політолог Андрій Піонтковський прокоментував готовність Володимира Путіна йти на поступки з питання миротворців на Донбасі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія, Путін