RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Особливе місце: що померлий актор Державін говорив про Крим

Радянський і російський актор Михайло Державін, який помер сьогодні, вважав Крим не схожим ні на що інше місце.

Про це він повідомив в інтерв'ю російському виданню "Аргументы и Факты" в квітні 2014 року.

"Порівнювати Крим з Європою і Америкою, по-моєму, не варто. Це може робити тільки вузький фахівець у туристичній галузі. Для всіх інших Крим - це щось своє, окреме, несхоже ні на що. І, навіть якщо будуть продовжувати видавати нашим громадянам візи в Європу і Америку, все одно варто з'їздити в Крим", - вважав актор.

"Крім того, для багатьох людей, які народилися і жили в Радянському Союзі, і для мене в тому числі, Крим завжди був бажаним місцем. Принаймні, моя юність пов'язана саме з Кримом. Для мене, хлопчака, а потім вже юнака, поплавати в морі, полежати на піску, сходити в гори, погуляти старовинними вуличками - це був чудовий відпочинок", - згадував Державін.

"Крим - це наше рідне місце, моє рідне, близьке, незважаючи на те, що в останній раз я там був, коли півострів вже був відділений від Росії і ще не приєднаний. І треба сказати, приймали нас там завжди дуже добре. І зараз я бажаю Криму, його мешканцям і гостям процвітання і, найголовніше, світу, щоб всі чвари пішли в минуле", - говорить він.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Росії помер радянський і російський оперний співак Олександр Ведерников.