RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Тарантіно нервово палить: в Росії трапилася феєрична історія зі смертю таксиста і бойовика ДНР

У Пскові (Росія) п'яний бойовик ДНР після скандалу в барі вбив таксиста і при спробі сховатися від поліції замерз у лісі.

Про це повідомляється на сторінці в Facebook "МНР" - Московська Народна Республіка.

35-річний житель Пскова воював на боці бойовиків ДНР на Донбасі. Нещодавно він приїхав у відпустку в рідне місто і вирішив відсвяткувати своє повернення в барі. Там він напився і загубив номерок з гардероба. Після того як йому відмовилися видавати верхній одяг, бойовик викликав таксі і поїхав додому за рушницею. Однак таксист відмовився везти чоловіка зі зброєю в бар, за що і був убитий.

Бойовик пересунув труп таксиста з водійського місця на пасажирське, сів на його місце і поїхав в бар. Однак за ним влаштував перегони наряд ДПС. Найманець виїхав за місто. Там машина злетіла в кювет. Чоловік вибіг з авто і встиг пробігти кілька сотень метрів. Після цього він замерз на смерть.

"Найманцеві, який п'яним при -23 °C намагався сховатися від поліції в лісі без верхнього одягу, тому що втратив номерок з гардероба, за який він вбив людину і збирався вбити ще кількох, було 35 років. Вдовою стала дружина, сиротами - троє дітей", - наголошується в повідомленні.

Варто зазначити, що про даний інцидент також є повідомлення на сайті Слідкому РФ по Псковській області.

Як повідомляв "Апостроф", колишні бойовики ДНР влаштували стрілянину в кафе в Краснодарському краї РФ.