RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На Донбасі записали божевільне звернення до Путіна на тлі танку: опубліковано відео

В Інтернеті напередодні виборів президента Росії 18 березня, з'явилося відеозвернення до росіян, записане на території окупованих районів Донецької та Луганської областей місцевими "активістами".

Відео було опубліковано на Youtube каналі організації "Народна армія Донбасу".

"Ми, молодь Донбасу, яка повстала проти всієї "фашистської сволоти", молодь, яка вбачає і відчуває на собі "фальшиві свободи", щедро нав'язувані так званим цивілізованим, ліберальним світом", - представляються автори відео, стверджуючи, що свободи і цінності їм не потрібні, а у них є свої, нібито традиційні.

"Ми твердо за Росію, чисту, вільну, правильну. Ту, з якої почалося "світове оздоровлення" ... і назва такої держави, не просто Росія, а путінська Росія ... ви просто зобов'язані прийти на вибори і проголосувати за єдину людину, яка очолює світову боротьбу зі "вселенським злом" ... за Володимира Володимировича Путіна "- натхненно агітує інший член "Народної армії".

Далі в відео згадують Ксенію Собчак, яку автори вважають мабуть, головним конкурентом "справжнього героя" Путіна. Собчак, на їхню думку, є "страшним ліберальним вбивцею". У разі її приходу до влади росіяни отримають "такий же світ, як у нас на Донбасі, світ, в якому ти не знаєш, прокинешся ти сьогодні, завтра". Причина, по якій невідомо, прокинешся ти сьогодні або ж завтра, не уточнюється.

"Ми, діти, що представляють Народну армію Донбасу", - виступає в кінці запису група школярів і загрожує тим, хто не захоче проголосувати за Путіна, "своєю кров'ю на їх руках".

"Голосуй за Путіна", - треновано кричать вони хором.

Нагадаємо, нещодавно також на російському телебаченні новими історіями про "звірства ВСУ" перевершили навіть фейк про "розп'ятого хлопчика".