RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Обходилися, як з терористами: мережі потішила поїздка жителів Криму до Путіна

У мережі з'явилася розповідь співробітників СРЗ "Південний Севастополь" про поїздку на зустріч до президента Росії Володимира Путіна в Москву, щоб поскаржитися на життя в окупованому півострові.

Розповідь була опублікована на сайті primechaniya.ru.

За словами свідків, автобус з людьми з Севастополя 3 рази зупиняла поліція нібито для перевірки документів, яка з невідомих причин затягувалася на довгий час. Пізніше автобус відпускали, а потім знову зупиняли. На в'їзді в аеропорт Сімферополя поліція заборонила людям проїхати далі.

Після такого ставлення поліції, люди почали побоюватися за свою безпеку.

"Один з нас взяв внучку чотирирічну, щоб вона столицю подивилася. А до нас так поставилися, ніби ми терористи або злочинці. Ну які ми злочинці? Ми до президента їдемо!" - розповідають працівники підприємства.

У підсумку квитки працівників на літак до Москви "згоріли". Але їм вдалося взяти нові в касі. У Москві людей все ж прийняли в адміністрації президента, але на зустріч з Путіним не пустили.

У мережі дана історія викликала тільки глузування.

Як повідомляв "Апостроф", перший президент України Леонід Кравчук вважає, що окупований Російською Федерацією Крим сам повернеться в Україну.