RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Знову послали: в мережі зробили неприємне для Путіна зауваження

У мережі бурхливу реакцію викликали телефонні переговори канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Росії Володимира Путіна у вівторок, 17 квітня, в ході яких обговорювалося питання зустрічі двох лідерів.

"Меркель про зустріч з Путіним: Я думаю, що ми зустрінемося в доступному для огляду часу, але дати поки немає. На мій погляд, число тем - від України, газу до великої теми "Сирія "- вимагає прямого обміну думками", - наводить слова канцлера на своїй сторінці в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

Користувачі відразу стали коментувати сказане Меркель.

"Меркель не хоче говорити з зомбі, які живе в іншій реальності? "(автор має на увазі вислів Меркель по відношенню до Путіна в 2014 році, коли після телефонної розмови з ним, вона виявилася "не впевнена, що він знаходиться в контакті з реальністю", - прим. "Апострофа"), "Немає сенсу зустрічатися з тими, хто заохочує фашизм і не дотримується міжнародних домовленостей", "Знову Вовку *ахер послали. Пригадали таки Паулюса", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", останній раз ситуацію на Донбасі під час телефонних переговорів Меркель і Путін обговорювали в грудні минулого року.