Найгостріша криза: в Росії оцінили ймовірність військового перевороту в оточенні Путіна

За останні роки внутрішньополітична напруга в Росії досягла максимуму, що може привести до військового перевороту.

Про це російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер розповів "Апострофу".

На думку оглядача, дії Кремля обумовлені в першу чергу внутрішньополітичною боротьбою, яка серйозно загострилася вперше з 2012 року.

"Це, насамперед, відображається на зовнішній політиці – і в Сирії, і в Україні, і на загальному погіршенні відносин із Заходом, і, навіть, відношенні до кризи у Вірменії. Усе це може призвести та призводить до загострень по всьому периметру зовнішньої політики, - підкреслив він. - Але це відображення внутрішньополітичної боротьби. Я не виключаю навіть військового перевороту в Росії. Це, можливо, вкрай малоймовірний сценарій, але виключити його повністю не можна".

"Те, що в Росії "всі підтримують Путіна з усіх питань", що вибори пройшли – не грає ніякої ролі. Тому що у нас не демократія і народ нічого не вирішує. А всередині правлячої еліти найгостріша криза: люди не знають, куди бігти, де ховатися і що буде", - резюмував Фельгенгауер.

Більше про кризу всередині політичної еліти в РФ читайте в матеріалі "Апострофа" - Справа дійшла до крайності: в Росії можливий військовий переворот.